Softecnia

1 July 2014

Desenvolupaments web amb disseny adaptatiu.

Haurà vist darrerament molts llocs web que adapten a la mida d'un ordinador o d'una Tablet sense que l'usuari hagi de fer res, això s'anomena disseny adaptatiu o Responsive Design i ... està de moda.

Desenvolupaments web amb disseny adaptatiu.
Desenvolupaments web amb disseny adaptatiu.
Una dels framework de més èxit és Bootstrap. En poques paraules és el framework de Twitter que permet crear interfícies web amb CSS i Javascript que adapten la interfície depenent de la mida del dispositiu en què es visualitzi de forma nativa. 

Fins i tot amb totes les possibilitats de Bootstrap a l'hora de crear interfícies web, els dissenys són simples, nets i intuïtius, això els dóna agilitat a l'hora de carregar i al adaptar-se a altres dispositius. 

El Framework porta diversos elements amb estils predefinits fàcils de configurar: Botons, Menus desplegables, Formularis incloent tots els seus elements i integració jQuery per oferir finestres i tooltips dinàmics. 

En el seu GitHub oficial es pot trobar tota la informació necessària per utilitzar Bootstrap en els seus propis projectes web, a més també pots trobar exemples d'utilització d'aquest Framework.

Desenvolupaments web amb disseny adaptatiu.
D'altra banda Bootstrap és completament independent del gestor de continguts que s'estigui utilitzant, sempre que aquest estigui actualitzat a una versió recent i amb els corresponents connectors. Pot usar-se en Wordpress, Joomla o en CMS propis, com el nostre webexpo

A part hi ha multitud de plantilles preexistents per a aquests CMS, per permeten actualitzar l'aspecte del seu web amb molt poc esforç i posar-la "al dia".

Desenvolupaments web amb disseny adaptatiu.
De tota manera, no tot gira al voltant de Bootstrap. Multitud d'actualitzacions s'estan desenvolupant actualment pensades en el "Responsive design", prenent components que apareixen contínuament, com la pròpia llibreria jQuery, i destinats a aconseguir abandonar definitivament el "antic" PC com a únic dispositiu per navegar per internet, i permetre a l'usuari la millor experiència de navegació possible.

CONTACT

We are at your disposal

Map

Contact form

Fields with an * are mandatory

Write here you name and surname

Write here a correct e-mail address

ex: +34 (977 999 999)

Addresses

Vallvera 5, 4rt 2a 43800 Valls