Softecnia

29 juliol 2015

Windows 10 ja ha arribat !

A part que Microsoft ha decidit saltar-se un nombre de versió (passem del W8 al W10), ¿què ens aporta de nou aquest gegant de la informàtica?

Windows 10 ja ha arribat !
Els que portem temps en aquest món, ¿veiem aparèixer cada vegada les versions més ràpid o ens estem fent vells? Microsoft ha decidit fer un pas més en l'intent de domini de món dels sistemes operatius amb el llançament de Windows 10.

D'una vegada per totes jubila a Internet Explorer (ja era hora ...) i aporta el nou navegador Edge. Definitivament IE havia perdut la batalla enfront de Firefox primer i després davant Chrome; i en gran part a causa de la seva pretensió de dominar l'evolució de l'entorn HTML / Javascript / CSS i la seva falta de compliment amb el W3C. Tanmateix, a la versió actual MS Edge 20.10240 ja hem trobat algunes diferencies de visualització comparant-ho amb d'altres navegadors, fins i tot IE11, que haurem de vigilar.

D'altra banda, W10 consolida la imatge Modern UI que ja coneixem de W8 i WindowsPhone; pero eliminant el comportament tan "especial" de les rajoles al polsar el botó d'inici del W8. Ara torna a apareixer un menú desplegable a mig camí entre el que teniem en W7 i el que es va fer en W8 molt més intuitiu i còmode. Encara no entenc perquè es necessitava a W8 una calculadora a pantalla completa.

Segons diu la tradició, un de cada dos S.O. de Microsoft és bo, l'altre no. Indubtablement van ser bons sistemes W98, WXP i W7 (però també W8.1 ...). Esperem que W10 compleixi.

CONTACTE

Estem a la vostra disposició

Plànol

Formulari de contacte

Els camps amb * són obligatoris.

Escrigui aquí el seu nom i el seu cognom

escrigui aquí un email vàlid

ex: +34 (977 999 999)

Adreçes

Vallvera 5, 4rt 2a 43800 Valls